Windischmann bronz az OB-ról

2019.09.30, 06:42 Judo
Baján rendezték az ez évi U-23-as Nyílt Országos Bajnokságot, melyen két paksi indulónk közül Windischmann Bence nyakába bronzérmet akasztottak az eredményhirdetéskor.

Bence a 73 kg-os súlycsoportban lépett tatamira, ahol az első fordulóban az SZJSE versenyzőjét Szecsei Viktort győzte le egy látványos bokadobással. Ezután következett a KSI-s Gebauer Ervin, akin két kisbelső horog vazarival tudott túljutni. Az elődöntőben a későbbi győztes CVSE-s Ócsai Sándor ellen leszorításból vazari előnyre tett szert, de Ócsai meg tudta fordítani a mérkőzést egy nagyívű „mongol” szemből emeléssel. Sikerült jól összeszednie magát a bronzmérkőzésre, ahol a kaposvári Kozma Ákos ellen harcolt. Bence egy köríves belső combbal szerzett vazari vezetést, majd ugyancsak ennek a technikának a szökdeléses „ken-ken” változatával zárta le a meccset, így begyűjtve az értékes harmadik helyet.

Fiatal versenyzőnk, Veres Márton először indult új súlycsoportjában a 90 kg-ban, ráadásul a versenyt megelőzően betegség is hátráltatta felkészülését. Mindezek tetejében a sorsolása is kemény volt, hiszen első mérkőzésén a későbbi bajnok ceglédi Iklódi Máté, a vigaszágon pedig a vasas judósa Bertók Krisztofer előtt kellett fejet hajtania.

Gratulálunk versenyzőinknek!

Edzők: Hangyási László, Braun Ákos, Bor Barna

Részletes eredmények:

file:///C:/Users/user/Downloads/u23_nyilt_orszagos_bajnoksag_2019_szeptember_28_Baja_eredmenyek.pdf

 


ADÓ 1%bezár

Támogassa adója 1 százalékával az Atomerőmű Sportegyesület fiataljait!

Atomerőmű Sportegyesület
Atomerőmű Sportegyesület Paks
Adószám: 19952259-2-17

Szakosztályaink által létrehozott alapítványok:

Atomerőmű Sportegyesület Kajak-kenu Szakosztály
Sporttal a Jövőért Alapítvány
Adószám: 18850831-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Judo Szakosztály
Gyermek- és Diák Judoért Alapítvány
Adószám: 18860926-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Női kosárlabda
Paksi Kosársuli Alapítvány
Adószám: 18858949-1-17

ADÓ
1%