Tábor hátán tábor

2021.07.05, 08:04 Judo
Az ASE-s judósok mind utánpótlás mind felnőtt szinten edzőtáborokkal indították a nyarat.

A felnőtt világbajnokságot követően Pupp Réka és Braun Ákos vettek részt a szlovákiai Magas-Tátárában válogatott összetartáson, ami egy aktív rekreációs programnak felelt meg sok túrázássál és wellness programmal tarkítva. Hazaérvén Rékáék két paksi hét után Dunavarsányba helyezik át a székhelyüket, ahonnan csak egy rövid családlátogatásra térhetnek haza és néhány hét múlva már indulnak is az olimpiára.

A 100 kilogrammos paksi Cirjenics Miklós szintén Szlovákiában, de ő a Samorim-i edzőtáborban folytatta a vb után nem sokkal a felkészülést, majd egy pörgős itthoni hetet követően a horvátországi Porecben vesz részt egy partnerekben gazdag nemzetközi edzőtáborban.

Az ifjabb generáció tagjai a hagyományos iskolaévet követő napközis judotáborban fejlesztették tudásukat, amelynek idén is a Bezerédj Általános Iskola adott otthont. Ismét sikerült összehozni egy igen változatos két és fél hetet a judósok számára. A legtöbbször nyolcvan feletti résztvevő volt a táborban és a judóedzések mellett a kánikulára való tekintettel sok vizes program is megvalósult a paksi strandon, illetve a Dunán.

A zsúfolt hetek közé beékelődtek hazai ifjúsági versenyek is és a tábort záró övvizsgán sok ifjú sportolónk lépett egyel magasabb övfokozatra.

A július a legfiatalabbak számára pihenéssel telik majd, azonban ifi korosztálytól felfelé nem állnak meg az edzések az ASE-s judósoknál.

Ezen a nyáron kiemelt verseny az Olimpiai Játékok, ahol két paksi büszkeségünkért, Pupp Rékáért és Cirjenics Miklósért is szoríthatunk.


ADÓ 1%bezár

Támogassa adója 1 százalékával az Atomerőmű Sportegyesület fiataljait!

Atomerőmű Sportegyesület
Atomerőmű Sportegyesület Paks
Adószám: 19952259-2-17

Szakosztályaink által létrehozott alapítványok:

Atomerőmű Sportegyesület Kajak-kenu Szakosztály
Sporttal a Jövőért Alapítvány
Adószám: 18850831-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Judo Szakosztály
Gyermek- és Diák Judoért Alapítvány
Adószám: 18860926-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Női kosárlabda
Paksi Kosársuli Alapítvány
Adószám: 18858949-1-17

ADÓ
1%