Színek kavalkádja

2020.06.29, 08:20 Judo
Citrom- és narancssárga, zöld, sőt még kék öv is gazdára talált az ASE napközis judo táborának záró napján, hiszen a fiatalok túlnyomó többsége feltette a pontot az i-re, és sikeresen teljesítette az övvizsgát.

Az eddigi évek során két verseny vagy edzőtábor közé kellett beilleszteni az övvizsgát, esetleg az alapozó időszak teremtett erre lehetőséget. Most viszont a paksi utánpótlás judokák az ország sok fiataljához hasonlóan jobban tudtak erre a fontos feladatra fókuszálni. Tehették ezt azért is, mert a rutinosabb kollégák mellé friss, nemrégiben még kiváló versenyzőből lett edzők érkeztek Szabó Anna, Windischmann Bence, Csoknyai László és Bor Barna személyében. Mivel volt oktató bőven, lehetőség nyílt kiscsoportos foglalkozásokon belül jobban, részletesebben kidolgozni a vizsgagyakorlatokat és korrigálni a hibákat. Természetesen a felkészülés már sokkal korábban elkezdődött, de a judo tábor két hete óriási jelentőségű volt a véghajrában. Az eredmény önmagáért beszél. A közel 80 fős gyermeklétszám majdnem minden tagja sikeresen szerepelt az övvizsgán, akik pedig csak érdeklődőként, vagy újonc judósként vettek részt a táborban, ők sem távoztak üres kézzel, hiszen emlékplakettel térhettek haza.

Külön köszönet Szepesi József, 6 danos judomesternek, a szekszárdi OLC T-TRANS Gemenc Judo Klub vezetőedzőjének, aki a Dél-magyarországi Regionális Judo Szövetség képviseletében megtisztelte az övvizsgát és fontos tanácsokat tudott adni a fiataloknak.

Gratulálunk mindenkinek! Reméljük jövőre is beszámolhatunk hasonló szép vizsgaeredményekről, hiszen új célok mindig kellenek, még egy ilyen versenymentes időszakban is.


ADÓ 1%bezár

Támogassa adója 1 százalékával az Atomerőmű Sportegyesület fiataljait!

Atomerőmű Sportegyesület
Atomerőmű Sportegyesület Paks
Adószám: 19952259-2-17

Szakosztályaink által létrehozott alapítványok:

Atomerőmű Sportegyesület Kajak-kenu Szakosztály
Sporttal a Jövőért Alapítvány
Adószám: 18850831-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Judo Szakosztály
Gyermek- és Diák Judoért Alapítvány
Adószám: 18860926-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Női kosárlabda
Paksi Kosársuli Alapítvány
Adószám: 18858949-1-17

ADÓ
1%