Prágában is remekeltek a judosaink!

2014.03.03, 09:17 Judo
A hétvégén Prágában, a European Openen léptek tatamira az Atomerőmű SE versenyzői, és ismét remek eredményeket értek el!

 

A judogimagazin.blog.hu beszámolója szerint a 81 kilós Csoknyai László erőnyerőként kezdett, ezután román, kazah, örmény ellenfeleit ipponnal legyőzve jutott a legjobb négy közé. Az elődöntőben legyőzte az olasz Marconcini Matteot és a döntő mérkőzésen alul maradt a montenegrói Mrvaljevic Srdjannal szemben. Sajnos az ellenfél az intésekre utazott és be is jött neki, mivel ő kapta a kevesebbet ez döntött a javára. Csoknyai László a dobogó második fokára állhatott fel!


A 100 kilósok között induló Cirjenics Miklós szintén remek teljesítményt nyújtva menetelt be a legjobb négy közé. Erőnyerőként indult, majd litván és lengyel ellenfelei legyőzésével menetelt a legjobb négy közé. Az elődöntőben a kirgiz Mamedov Chingizt győzte le ipponnal, de a döntőben alul maradt a belga Nikiforov Tomával szemben. Cirjenics Miklós így a dobogó második fokára állhatott fel.

A +100 kilósok között Bor Barna szintén erőnyerőként kezdett, majd a szlovén Ddragic Vitot győzte le, de a remek formában lévő cseh Krpalek Lukassal nem bírt és a vigaszágon folytatta tovább a menetelést. Először az orosz  Volkov Andreyt, majd a román Natea Danielt utasította maga mögé és ezzel Bor Barna megszerezte a bronzérmet!


A viadalon Kiss Norbert is megmérette magát, ő a hetedik helyen végzett!

Minden versenyzőnknek, és edzőjüknek Hangyási Lászlónak is szívből gratulálunk a remek eredményekhez!


ADÓ 1%bezár

Támogassa adója 1 százalékával az Atomerőmű Sportegyesület fiataljait!

Atomerőmű Sportegyesület
Atomerőmű Sportegyesület Paks
Adószám: 19952259-2-17

Szakosztályaink által létrehozott alapítványok:

Atomerőmű Sportegyesület Kajak-kenu Szakosztály
Sporttal a Jövőért Alapítvány
Adószám: 18850831-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Judo Szakosztály
Gyermek- és Diák Judoért Alapítvány
Adószám: 18860926-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Női kosárlabda
Paksi Kosársuli Alapítvány
Adószám: 18858949-1-17

ADÓ
1%