OB érmeseink elismerése

2020.12.14, 08:48 Judo
A korosztályos magyar bajnokságok lezárultával eljött az idő, hogy az ASE bajnoki érmeseit méltassuk és jutalmazzuk. Természetesen büszkék vagyunk minden lelkiismeretesen dolgozó sportolónkra, és voltak, akiknek nem sok hiányzott ahhoz, hogy dobogóra állhassanak az OB-n. Az idei évben tizenegy magyar bajnoki éremmel ajándékoztak meg bennünket versenyzőink.

Abban a szerencsés helyzetben van egyesületünk, hogy igazi példaképekkel szemben sorakozhattak fel OB dobogósaink. Kovács Antal szakosztály elnök, olimpiai- és világbajnoki aranyéremmel, Braun Ákos világ- és Európa bajnoki arannyal, míg Bor Barna EB- és VB ezüstéremmel büszkélkedhet. A lányok előtt pedig Pupp Réka példája lebeghet, aki junior Európa bajnok és U-23-as EB ezüstérmes.

A pénteki edzést követően ünnepélyes keretek között vehettek át kiválóságaink egy igazi paksi sporttermékeket, egy Atomcity tréning felsőt és szerencsére a méret is passzolt mindenkinél.

Akkerman Gergely OB bronzérmet szerzett idén, csakúgy, mint Kohári Írisz Eleonóra és Molnár Ákos.

Andorka Kende magyar bajnoki ezüstéremnek örülhetett, míg Veress Marcell és Ocsák Nimród duplázni tudtak, azaz két OB-n is bronzot nyertek. Tóth Zsombor és Metzger Botond egyaránt bajnokok lettek korosztályukban. Az idei esztendő legeredményesebbje Ocsák Soma Zénó lett egy-egy magyar bajnoki arany– és bronzéremmel.

Reméljük jövőre is hasonló szép sikereknek örülhetünk!


ADÓ 1%bezár

Támogassa adója 1 százalékával az Atomerőmű Sportegyesület fiataljait!

Atomerőmű Sportegyesület
Atomerőmű Sportegyesület Paks
Adószám: 19952259-2-17

Szakosztályaink által létrehozott alapítványok:

Atomerőmű Sportegyesület Kajak-kenu Szakosztály
Sporttal a Jövőért Alapítvány
Adószám: 18850831-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Judo Szakosztály
Gyermek- és Diák Judoért Alapítvány
Adószám: 18860926-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Női kosárlabda
Paksi Kosársuli Alapítvány
Adószám: 18858949-1-17

ADÓ
1%