Nyáron sincs láblógatás

2019.08.14, 09:32 Judo
Az ASE judo szakosztálya életében a nyár nem csak a pihenésről és kikapcsolódásról szól. Így nem meglepő, hogy egy rövid töltődés után megkezdték a felkészülést a paksi judósok a nyarat követő komoly megmérettetésekre.

Először a július végén megrendezett strasswalcheni edzőtáborba utazott egy különítmény, hogy ráhangolódjanak az e hét elején kezdődött nemzetközi bajai edzőtáborra. A sokéves múltra visszatekintő esemény idén is rengeteg versenyzőt vonzott és főleg a küzdelmek vannak túlsúlyban a tréningeken. Azért Ausztriában és Baján is igyekeztek az ASE edzői lehetőséget biztosítani judósainknak a kikapcsolódásra, hisz a kemény edzések mellet mindig belefér a programba egy kis városnézés, strandolás vagy kalandparkozás.

Természetesen világbajnoki aspiránsaink sem tétlenkednek. Cirjenincs Miklós már hétfőn elutazott Japánba, hogy hetekkel a világbajnokságot megelőzően kezdje meg az akklimatizálódást. Miki a Tokai University-n napi egy judo edzéssel és egyéb kiegészítő formában hozó gyakorlatokkal igyekszik a legjobb állapotba kerülni a világbajnokságra. Pupp Rékának egy kicsit máshogy alakul a programja. Réka a hátra levő időszakban itthon készül az idei legnagyobb szabású és legtöbb olimpiai kvalifikációs pontot ígérő eseményre. Bizonyos napokon részt vesz a bajai küzdelmi edzéseken, majd a jövő heti formaidőzítés után utazik Tokióba, a világbajnokság színhelyére.

Reméljük, hogy mind utánpótlás, mind felnőtt szinten sikerül jó hangulatú, de minőségi munkát elvégezni reménységeinknek a minél szebb sikerek elérésének érdekében!


ADÓ 1%bezár

Támogassa adója 1 százalékával az Atomerőmű Sportegyesület fiataljait!

Atomerőmű Sportegyesület
Atomerőmű Sportegyesület Paks
Adószám: 19952259-2-17

Szakosztályaink által létrehozott alapítványok:

Atomerőmű Sportegyesület Kajak-kenu Szakosztály
Sporttal a Jövőért Alapítvány
Adószám: 18850831-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Judo Szakosztály
Gyermek- és Diák Judoért Alapítvány
Adószám: 18860926-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Női kosárlabda
Paksi Kosársuli Alapítvány
Adószám: 18858949-1-17

ADÓ
1%