Mindhárom versenyzőnk kiemelt az EB-n

2018.04.25, 07:32 Judo
A hétvégén Tel-Aviv ad otthont az idei Judo Európa bajnokságnak. A paksi küldöttség tagjai már el is utaztak a helyszínre, hisz kedden Pupp Réka Braun Ákossal, míg szerdán Hangyási László, Csoknyai László és Cirjenics Miklós repült a gyönyörű fekvésű, Földközi-tenger partján elterülő izraeli városba.

Az európai judovilág legjobbjai 44 országból, 375-en fognak harcba szállni az érmekért, helyezésekért. A mieink közül mindenki elmondhatja magáról, hogy Európa legjobb nyolc versenyzője közé rangsorolták, ami a sorsolásnál kedvező lehet, hisz az előkelő rangsor helyezésbeli judósokkal csak a második-harmadik fordulóban csaphatnak össze.

Persze a judóban soha nem lehet biztosra menni, de mint tudjuk Réka nem olyan régen éremért harcolt a kontinensviadalon, míg Csoknyai Laci a tavalyi Vb-n lett ötödik és Cirjenics Miki is a múlt év végén csillogtatta meg erényeit Grand Prix és Grand Slam viadalokon.

Akár mindhárman éremért küzdhetnek Tel-Avivban. A legutolsó hírek szerint mindannyian egészségesek és nem hátráltatja semmilyen sérülés őket. Réka csütörtökön, a nyitónapon kezd, Csokiért pénteken szoríthatunk, míg Miki a zárónapon, szombaton lép tatamira.

Szorítsunk együtt Kedvenceinkért! Hajrá Paksiak!

On-line közvetítés és eredmények a www.ippon.org oldalon láthatóak csütörtökön és szombaton 11 órától, pénteken 10 órától!


ADÓ 1%bezár

Támogassa adója 1 százalékával az Atomerőmű Sportegyesület fiataljait!

Atomerőmű Sportegyesület
Atomerőmű Sportegyesület Paks
Adószám: 19952259-2-17

Szakosztályaink által létrehozott alapítványok:

Atomerőmű Sportegyesület Kajak-kenu Szakosztály
Sporttal a Jövőért Alapítvány
Adószám: 18850831-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Judo Szakosztály
Gyermek- és Diák Judoért Alapítvány
Adószám: 18860926-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Női kosárlabda
Paksi Kosársuli Alapítvány
Adószám: 18858949-1-17

ADÓ
1%