Kettős paksi siker a MEFOB-on

2021.11.15, 06:09 Judo
A Ludovika Arénában rendezték az idei Magyar Egyetemi- és Főiskolai Országos Bajnokságot, melyen két paksi judós, Veres Marcell és Csoknyai László mérették meg magukat. Ráadásul mindketten a 100 kilogrammos súlycsoportban.

Laci kilencven egynéhány kilóval esett neki a 100 kilósoknak, és évtizedes rutinját segítségül hívva tudta kiharcolni az aranyérmet. Mind a négy meccsén végig kézben tartva a küzdelmeket diadalmaskodott. Veres Marci ugyanitt két győzelme mellé két vereséget szerzett és ezzel ő is dobogó legalsó fokára tudott állni. Marci a Dunaújvárosi-, míg Csoki a Testnevelési Egyetem hallgatójaként lépett tatamira.

Gratulálunk judósainknak ezekhez az értékes arany- és bronzéremhez! Laci a jövő hétvégi felnőtt OB-t már valószínűleg kihagyja, de Marciért ismét izgulhatunk, hogy harcba szálljon idei harmadik magyar bajnoki érméért.

Ifjúsági korú judósaink a hagyományos Győri Nemzetközi Versenyen vettek részt. Nem sikerült pontszerző helyezést elérniük. Jakab Barna, Krausz Kornél és Komlósi Csongor egyaránt vereséget szenvedtek az első körben és legyőzőik nem vitték tovább őket. Tóth Barna és Metzger Botond első meccsükön szép győzelmeket arattak, így Barna a legjobb tizenhat, míg Botond a legjobb nyolc közé jutott. A következő mérkőzésükön azonban veszítettek, mint ahogy a vigaszágon is, így nem értek el pontszerző helyezést.

Ifijeink a versenyt követően háromnapos küzdelmi edzőtáborban vesznek részt, hiszen az erős nemzetközi mezőny nagy része ott marad Győrben. Hétfőn csatlakozik hozzájuk Braun Ákos és a friss Grand Slam aranyérmes Pupp Réka is.


ADÓ 1%bezár

Támogassa adója 1 százalékával az Atomerőmű Sportegyesület fiataljait!

Atomerőmű Sportegyesület
Atomerőmű Sportegyesület Paks
Adószám: 19952259-2-17

Szakosztályaink által létrehozott alapítványok:

Atomerőmű Sportegyesület Kajak-kenu Szakosztály
Sporttal a Jövőért Alapítvány
Adószám: 18850831-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Judo Szakosztály
Gyermek- és Diák Judoért Alapítvány
Adószám: 18860926-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Női kosárlabda
Paksi Kosársuli Alapítvány
Adószám: 18858949-1-17

ADÓ
1%