Két bronz a rimaszombati Grand Prix-ról

2024.05.14, 12:18 Judo
Ígéretes fiatal reménységeink Palencsár Péter és Beke Csongor Rimaszombaton versenyeztek a magyar serdülő válogatott tagjaiként.

A Grand Prix Rimavska Sobota erős mezőnyében végül mindketten érmesként zártak. Csongor az 55 kilogrammosok között, Péter a 60 kilósok mezőnyében küzdött nagyokat. Csongi első két meccsét megnyerve a döntőbe jutásért kemény csatában vereséget szenvedett magyar riválisától, de a harmadik helyért már nem hibázott és szép kisbelső ledöntés ipponnal szerezte meg a bronzérmet.

Peti szintén két fordulót nyert földharctechnikákkal, majd egy vitatott vazarival vereséget szenvedett a legjobb négy közé jutásért. A vigaszágon már ő is lehengerlő judóval, látványos technikákkal menetelt a bronzmeccsig, ahol végül egy karfeltolásos válldobással győzte le romániai ellenfelét.

Összességében elmondhatjuk, hogy klubunk két indulója teljesítette elvárásainkat, hiszen mindketten dobogóra léphettek a verseny végén. Kedvezőek az előjelek a közelgő Serdülő Reménységek Versenye előtt, mely Győr városában kerül megrendezésre június elején.

Gratulálunk sportolóinknak és edzőiknek!


ADÓ 1%bezár

Támogassa adója 1 százalékával az Atomerőmű Sportegyesület fiataljait!

Atomerőmű Sportegyesület
Atomerőmű Sportegyesület Paks
Adószám: 19952259-2-17

Szakosztályaink által létrehozott alapítványok:

Atomerőmű Sportegyesület Kajak-kenu Szakosztály
Sporttal a Jövőért Alapítvány
Adószám: 18850831-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Judo Szakosztály
Gyermek- és Diák Judoért Alapítvány
Adószám: 18860926-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Női kosárlabda
Paksi Kosársuli Alapítvány
Adószám: 18858949-1-17

ADÓ
1%