Év végi teendők

2020.12.14, 08:50 Judo
Az Európa Bajnokságot követően néhány nap pihenést engedélyezett Pupp Rékának edzője Braun Ákos, majd Cirjenics Miklóssal kiegészülve Mátraházán folytatták a további munkát.

Habár decembert írunk és alap esetben ilyenkor az alapozásé lenne a főszerep, azonban január elején Dohában World Masters versenyt rendeznek, így nem szabad leállni a speciális judo munkával. A mátraháza-i válogatott edzőtábor is ennek jegyében zajlott és zömében a judo küzdelmeken volt a hangsúly. Azért belefért egy kis erőnléti felkészülés, és a paksi trió sikeresen megmászta hazánk legmagasabb csúcsát a Kékestetőt is.

A következő héten Réka hasonlóan Cirjenics Mikihez, aki már hónapok ót a fővárosban készül, három napot Budapesten töltött, hogy minőségi küzdő partnerekkel tudja folytatni a felkészülést.

A fiatalabb korosztály tagjai Pakson négy Hód-judóssal kiegészülve kezdték a hetet. Edzésmunkájukat az általános kondíciófejlesztések mellett szintén sok speciális judotréning jellemezte, melyeken zömében a technikai és küzdelmi elemek domináltak. A húzós hetet sikerült egy hétvégi kiváló hangulatú túrával zárni, melyhez Pupp Réka mellett a teljes Braun család és Ocsák Zoltán edzőkolléga is csatlakozott. A Szálkától Bátaapátiig tartó gyönyörű erdei sétát hat órán belül teljesítették a jól edzett fiatalok, úgy, hogy út közben még különböző virtuskodásokra is jutott idő, mint például "edzőcipelés a háton" vagy egy meredek hegyi szakasz megmászása.

A munka megy tovább, de a karácsonyi ünnepek alatt azért lesz idejük egy kis pihenésre az ASE judósainak.

 


ADÓ 1%bezár

Támogassa adója 1 százalékával az Atomerőmű Sportegyesület fiataljait!

Atomerőmű Sportegyesület
Atomerőmű Sportegyesület Paks
Adószám: 19952259-2-17

Szakosztályaink által létrehozott alapítványok:

Atomerőmű Sportegyesület Kajak-kenu Szakosztály
Sporttal a Jövőért Alapítvány
Adószám: 18850831-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Judo Szakosztály
Gyermek- és Diák Judoért Alapítvány
Adószám: 18860926-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Női kosárlabda
Paksi Kosársuli Alapítvány
Adószám: 18858949-1-17

ADÓ
1%