Érmekben gazdag szentegyházi kirándulás

2023.10.25, 09:16 Judo
Eleget tettek a paksi judósok erdélyi meghívásuknak és ellátogattak Szentegyházára, hogy a XV. Mártonffi János Judo versenyen mérettessék meg magukat.

Hosszú, fárasztó közel tíz órás utazást követően megérkezvén Szentegyházára egy takaros kis panzióba, a mérlegelést és a finom vacsorát követően senkinek nem volt gondja az alvással. Másnap egy bőséges reggeli után csak átsétáltak judósaink a sportcsarnokba és rövidesen kezdetét vette a verseny. A lebonyolítás egy kicsit eltért a hazaitól, hiszen nem egyenes kieséses rendszerben zajlottak a küzdelmek, így mindenkinek legalább két-három mérkőzésre volt lehetősége.

Az ASE-sok igen erős csapatot indítottak, így nem meglepő, de nagyon örvendetes, hogy mindannyian érmet szereztek. Hárman, Éberling Nóra, Kalmár-Appelt Áron és Vajna Csongor nem talált legyőzőre súlycsoportjában. Ulbert Lujzának és Izsák Simonnak csak egy-egy győzelem hiányzott az aranyhoz, de ezüstérmük így is nagy fegyvertény. A két ezüst mellé két bronzérmet is hazavihettek a paksiak Kiss Dalma Klára és Grosan Eric révén. Összességében igazán jól teljesítettek judósaink, pedig súlycsoportjaikban egészen kiváló ellenfeleik voltak.

Ha már ilyen messzire elutazott a csapat, nem lehetett kihagyni a verseny másnapján egy kirándulást a közeli Medve-tóhoz és Korondon is megálltak, hogy mindenki tudjon ajándékokat vásárolni az itthoniaknak. Vasárnap késő este fáradtan, de élményekkel gazdagodva térhetett haza a paksi küldöttség a sikeres erdélyi kirándulásról.


ADÓ 1%bezár

Támogassa adója 1 százalékával az Atomerőmű Sportegyesület fiataljait!

Atomerőmű Sportegyesület
Atomerőmű Sportegyesület Paks
Adószám: 19952259-2-17

Szakosztályaink által létrehozott alapítványok:

Atomerőmű Sportegyesület Kajak-kenu Szakosztály
Sporttal a Jövőért Alapítvány
Adószám: 18850831-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Judo Szakosztály
Gyermek- és Diák Judoért Alapítvány
Adószám: 18860926-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Női kosárlabda
Paksi Kosársuli Alapítvány
Adószám: 18858949-1-17

ADÓ
1%