Érem nélküli hétvége

2019.11.25, 06:51 Judo
Sem az Oszakai Grand Slam-en, sem Siklóson a serdülő OB-n nem sikerült érmet szerezniük az ASE judósainak.

A serdülő magyar bajnokságon zömében elsőéves serdülőket neveztünk és közülük Krausz Kornél tudott nyerni egy mérkőzést a vigaszágon, a többiek viszont korai búcsúra kényszerültek. Tóth Barna másodéves serdülőként jól kezdte a versenyt, gyors ippon győzelemmel jutott túl az első fordulóban a Vasasból érkező Kiss Szabolcson. A folytatásban vereséget szenvedett a Körös Judo-s Budai Gábortól, akinek két vazarijára csak eggyel tudott válaszolni. A visszamérkőzésen ipponnal túljutott a BHSE-s Sánta Botondon, de a folytatásban magára emelte a meccs hajrájában zalaegerszegi ellenfelét, így OB hetedikként zárta a versenyt.

Lányaink közül Száraz Csenge sérülése miatt friss visszatérőnk Janecska Eszter próbált szerencsét, de egyelőre még szoknia kell a versenylégkört és rutint kell szereznie.

Vasárnap magyar idő szerint a hajnali órákban Cirjenics Miklós lépett tatamira az oszakai Grand Slam-en. Miki erőnyerőként kapcsolódott a küzdelmekbe. Sajnos a hét közepén kiújult a csuklósérülése és hiába próbált mindent megtenni, hogy a gyulladás csökkenjen, mégsem tudott 100 százalékosan harcolni. A kazah Serikbayevet majdnem sikerült vazarira dobni egy vetődéses technikából, sőt a karpréses leszorításhoz is nagyon kevés hiányzott, mégis a kazah tudott győzni egy kisbelső horog ipponnal.

Cirjenics Miki reményeink szerint felépül sérüléséből és a versenyt követő edzőtáborban minél több értékes küzdelmet tud vívni. Az oszakai edzőtáborban már Pupp Réka is csatlakozik a felkészüléshez, hogy a közelgő kínai World Masters versenyre eredményesen fel tudjanak készülni.


ADÓ 1%bezár

Támogassa adója 1 százalékával az Atomerőmű Sportegyesület fiataljait!

Atomerőmű Sportegyesület
Atomerőmű Sportegyesület Paks
Adószám: 19952259-2-17

Szakosztályaink által létrehozott alapítványok:

Atomerőmű Sportegyesület Kajak-kenu Szakosztály
Sporttal a Jövőért Alapítvány
Adószám: 18850831-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Judo Szakosztály
Gyermek- és Diák Judoért Alapítvány
Adószám: 18860926-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Női kosárlabda
Paksi Kosársuli Alapítvány
Adószám: 18858949-1-17

ADÓ
1%