Cirjenics parádé Düsseldorfból

2020.02.25, 11:58 Judo
Nagyot alakított Cirjenics Miklós a paksiak 100 kilós klasszisa a Düsseldorfban megrendezett Grand Slam viadalon.

Mikit nyugodtan nevezhetjük Grand Slam specialistának, hiszen sokadik érmét szerzi a World Tour sorozat ilyen jellegű világbajnoki szintű mezőnyt felvonultató versenyén. Az első három mérkőzésén magabiztos judóval menetelt el a legjobb nyolc közé. Először a kazah Demyanenkot kopogtatta egy nagyszerű fojtásból, majd a kubai Rivero Carrera is megízlelte egy bokasöprés után a Cirjenics féle fojtás fájdalmait. A holland Catharinán sikerült revánsot venni a párizsi vereségért egy gyönyörű ledöntést követően, leszorításból elért ipponnal. A földharc parádé után a világbajnoki címvédő portugál Fonseca következett, de ezúttal nem sikerült legyőzni, habár végig egyenrangú félként küzdött judósunk. Egy térdelő válldobás vazari és három intés a vigaszági folytatást jelentette.

Gyönyörűen felszívta magát a folytatásra 100 kilós kedvencünk. Előbb az ír Fletchert verte két vazari vetődéses kardobással, majd a délutáni programban is remekelt. A brazil Buzacarini-n egy szemet gyönyörködtető térdelő alkartámaszos válldobást sikerült végrehajtani, amit nem lehetett másra csak ipponra értékelni.

A tavalyi év után idén is sikerült Grand Slam dobogóra állni, ráadásul nem kevesebb, mint 500 pont járt a sikerért. Cirjenics Miki óriási lépést tett az olimpiai kijutás felé!

Nagyon büszkék vagyunk rá és gratulálunk neki!


ADÓ 1%bezár

Támogassa adója 1 százalékával az Atomerőmű Sportegyesület fiataljait!

Atomerőmű Sportegyesület
Atomerőmű Sportegyesület Paks
Adószám: 19952259-2-17

Szakosztályaink által létrehozott alapítványok:

Atomerőmű Sportegyesület Kajak-kenu Szakosztály
Sporttal a Jövőért Alapítvány
Adószám: 18850831-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Judo Szakosztály
Gyermek- és Diák Judoért Alapítvány
Adószám: 18860926-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Női kosárlabda
Paksi Kosársuli Alapítvány
Adószám: 18858949-1-17

ADÓ
1%