Baja is teljesítve

2022.08.15, 14:38 Judo
A nyár legmagasabb nívójú utánpótlás táborában vettek részt az ASE ifjú judósai.

A gyermek korosztálytól az ifjúságiakig nem kevesebb, mint 36 judós utazott Paksról Bajára, hogy tovább folytassa a Babarcszőlősön megkezdett munkát. A szállás és az edzések menete az előző évek gyakorlatának megfelelően alakult. A Petőfi-szigeten lévő kajak-kenu sporttelepen volt az ASE-sok szállása, ahonnan biciklivel közelítették meg a MNÁMK Sportcsarnokát, ahol nyolc ország több száz judósa várta őket.

Idén is két külön csoportban küzdöttek a sportolók, a fiatalabbak és az idősebbek adták át felváltva egymásnak a helyszínt.

A csapatkísérők ezúttal Bor Barna és Windischmann Bence voltak és nagyban megkönnyítette munkájukat, hogy Szabó Anna, Péri Balázs és Csoknyai László is csatlakoztak egy-egy napra a csapathoz.

Idén az alacsony vízszint és az ebből adódó elővigyázatosság miatt nem a Sugovicában való mártózás, hanem séta a városban és egy szabadidőpark látogatása voltak a kiegészítő programok. Az egész heti reggeli futások mellé pénteken, a zárónapon egy kondicionális edzést iktattak be az trénerek.

A nagy létszám ellenére sikerült a hetet komolyabb sérülés nélkül átvészelniük a sportolóknak, és az edzők egyöntetű véleménye volt, hogy aki az előző héttel együtt mindkét tábort sikeresen elvégezte, az különösen sokat tett annak érdekében, hogy szeptembertől újult erővel szálljon harcba a ránk váró versenyeken.

 


ADÓ 1%bezár

Támogassa adója 1 százalékával az Atomerőmű Sportegyesület fiataljait!

Atomerőmű Sportegyesület
Atomerőmű Sportegyesület Paks
Adószám: 19952259-2-17

Szakosztályaink által létrehozott alapítványok:

Atomerőmű Sportegyesület Kajak-kenu Szakosztály
Sporttal a Jövőért Alapítvány
Adószám: 18850831-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Judo Szakosztály
Gyermek- és Diák Judoért Alapítvány
Adószám: 18860926-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Női kosárlabda
Paksi Kosársuli Alapítvány
Adószám: 18858949-1-17

ADÓ
1%