Atom Kupa

2009.10.01, 08:55 Judo
Jól szerepeltek az Atomerőmű SE utánpótlás versenyzői a hétvégi Atom Kupán.

Az ifjúságiak között Kovács Botond imponáló fölénnyel nyerte meg a 73 kg-os súlycsoportot, illetve Pupp Réka is aranyérmet szerzett. Skállát Katalin csak a döntőben talált legyőzőre, illetve a két serdülő korú versenyzőnk, Szőke Attila és Haklik Levente egyaránt bronzérmet szerzett. Az ifiknél még három értékes ötödik hely fűződik Horváth Jennifer, Ádám Attila és Imre Miklós nevéhez. 
A serdülő  között Pupp Réka igazolta klasszisát és I. lett, Szőke Attila, Benkő Norbert ezüst, míg Benkő Norbert, Hosnyánszki Dániel és Lukácsi Koppány bronzérmet szerzett. A Diák „A” Országos Bajnokságon Horányi Benjamin egy kis szerencsével előrébb is végezhetett volna, de a bronzérme is nagyon szép teljesítmény.
A Diák  „B” korosztályban két aranyérmet szereztek versenyzőink Sárosi Sára és Fritz János révén, valamint Csók Vanda III., Hauszmann Donát és Kövér Bence pedig V. helyen végzett.
A Diák  „C”-sek között két érmes versenyzőnk mellé (Schweigert József II., Lacza Erik III.) Dobai Dominik szerzett egy VII. helyet. 
 
Kanczler István
        edző


ADÓ 1%bezár

Támogassa adója 1 százalékával az Atomerőmű Sportegyesület fiataljait!

Atomerőmű Sportegyesület
Atomerőmű Sportegyesület Paks
Adószám: 19952259-2-17

Szakosztályaink által létrehozott alapítványok:

Atomerőmű Sportegyesület Kajak-kenu Szakosztály
Sporttal a Jövőért Alapítvány
Adószám: 18850831-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Judo Szakosztály
Gyermek- és Diák Judoért Alapítvány
Adószám: 18860926-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Női kosárlabda
Paksi Kosársuli Alapítvány
Adószám: 18858949-1-17

ADÓ
1%