ASE judo újratöltve!

2020.05.11, 11:53 Judo
Végre megkezdhették az ASE utánpótláskorú judósai is a közös edzéseket!

Természetesen a benti tréningekre még várni kell és a szabadtéri foglalkozások alkalmával sem lehet párosan végzett gyakorlatokat csinálni, de ez is nagy előrelépés az eddigiekhez képest. Pakson és környékén szerencsére nagyon sok változatos helyszínt találni, ahol lehet szabadban végzett mozgásokat gyakorolni.

Dobai László és Csoknyai László csoportjai összedolgoznak a Braun Ákos és Bor Barna által irányított versenyzőkkel és legtöbbször a paksi strand mögötti szabadidőparkot, illetve az Ürgemezőt használják edzéshelyszínül. A kisebbek egy része a dunakömlődi dombokat teszteli, illetve kerékpár túrák keretében a városból elérhető különböző túra útvonalakat részesíti előnyben.

Habár ilyenkor is fokozottan kell ügyelni a szabályok betartására, de már mindenki nagyon várta, hogy végre élőben találkozhasson edzőtásaival és a mesterekkel. Hasonlóképpen vannak ezzel az ASE-s judo edzők is, akik eddig csak virtuálisan tudtak kommunikálni tanítványaikkal, de több hónap után most már végre élőszóban motiválhatják és formálhatják a jövő reménységeit.


ADÓ 1%bezár

Támogassa adója 1 százalékával az Atomerőmű Sportegyesület fiataljait!

Atomerőmű Sportegyesület
Atomerőmű Sportegyesület Paks
Adószám: 19952259-2-17

Szakosztályaink által létrehozott alapítványok:

Atomerőmű Sportegyesület Kajak-kenu Szakosztály
Sporttal a Jövőért Alapítvány
Adószám: 18850831-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Judo Szakosztály
Gyermek- és Diák Judoért Alapítvány
Adószám: 18860926-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Női kosárlabda
Paksi Kosársuli Alapítvány
Adószám: 18858949-1-17

ADÓ
1%