A munka megy tovább

2020.03.23, 10:36 Judo
A világjárvánnyal kapcsolatos intézkedések a judo sportágát is érintették. Mivel olyan kontaktsportról van szó, ahol a partner jelenléte elengedhetetlen a gyakorláshoz, különösen nehéz feladat megfelelően edzésben maradni júdosainknak.

Pupp Réka és Cirjenics Miklós természetesen nem állt le az edzésekkel. Az otthoni gyakorlás mellett lehetőségük van Braun Ákos szakmai irányítása segítségével is dolgozni. Folyamatosan kontaktban vannak edzőjükkel és különböző kommunikációs csatornákon tudnak edzésprogramokat és visszajelzést kapni munkájukról. Természetesen a sportágspecifikus mozgások most egy kissé háttérbe szorulnak, de minden más egyénileg végezhető gyakorlat szerepel edzésprogramjukban.

A kardio mozgásokat a természetben lehet megvalósítani, emellett nagy segítség a munkában a judoszakosztály által nemrég beszerzett professzionális szobakerékpár- és evezős ergometer is.

A megváltozott körülmények szinte egy második alapozó időszakot idéznek, hiszen olimpiai kerettagjaink a legváltozatosabb erőállóképesség fejlesztő gyakorlatokat hajtják végre edzői irányítás mellett.

Reményeink szerint, ha újra minden a régi kerékvágásba kerül, újult erővel vetik bele magukat az olimpiai kvalifikációba és stabilan fogják tovább őrizni kijutó helyüket!

További sok kitartást kívánunk Rékának és Mikinek!


ADÓ 1%bezár

Támogassa adója 1 százalékával az Atomerőmű Sportegyesület fiataljait!

Atomerőmű Sportegyesület
Atomerőmű Sportegyesület Paks
Adószám: 19952259-2-17

Szakosztályaink által létrehozott alapítványok:

Atomerőmű Sportegyesület Kajak-kenu Szakosztály
Sporttal a Jövőért Alapítvány
Adószám: 18850831-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Judo Szakosztály
Gyermek- és Diák Judoért Alapítvány
Adószám: 18860926-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Női kosárlabda
Paksi Kosársuli Alapítvány
Adószám: 18858949-1-17

ADÓ
1%