Világbajnokság 2005. - Egyiptom - Kairó

2005.09.10, 00:00 Judo
 Világbajnokság 2005.Egyiptom - KairóA PIRAMISOKTÓL A HAZA-ÉRKEZÉSIG A piramisokA 24. judo világbajnokságot Kairóban rendezték idén. Paksról Mészáros Anett, Braun Ákos és Hangyási László utazott a magyar csapattal. A verseny mellet a csapat természetesen szakított időt egy kis kirándulásra is, többek között a piramisokat is megtekintették.balról: Hangyási László és Braun Ákos a piramisok "árnyékában"..A verseny utánA sikeres versenyzést követően hamar úrrá lett mindenkin a jó hangulat. Egy kellemes vacsora kíséretében vezette le a csapat a fáradalmakat és koccintottak az eredményekre. 

 

Világbajnokság 2005.
Egyiptom - Kairó
A PIRAMISOKTÓL A HAZA-ÉRKEZÉSIG

 

A piramisok

A 24. judo világbajnokságot Kairóban rendezték idén. Paksról Mészáros Anett, Braun Ákos és Hangyási László utazott a magyar csapattal.

A verseny mellet a csapat természetesen szakított időt egy kis kirándulásra is, többek között a piramisokat is megtekintették.

balról: Hangyási László és Braun Ákos a piramisok "árnyékában"..
A verseny után

A sikeres versenyzést követően hamar úrrá lett mindenkin a jó hangulat. Egy kellemes vacsora kíséretében vezette le a csapat a fáradalmakat és koccintottak az eredményekre.