Nyárzáró programok

2021.08.30, 10:29 Judo
A szép olimpiai sikereket követően újult erővel vetették bele magukat a munkába a paksi fiatal judós reménységek.

Először a hagyományos bajai edzőtáborban vettek részt, ahol a kemény edzések mellett szép élményeket is sikerült gyűjteni, hiszen a Sugovicában való mártózás vagy a városnézés is belefért a programba.

Az elmúlt hétvégén Veres Marcell Szlovákiában állt rajthoz egy nemzetközi tornán, de sajnos két vereséggel búcsúzott a küzdelmektől.

A csapat másik, főként utánpótlás judósokból álló része a horvátországi Solinba utazott edzőtáborba. A szállás a festői szépségű Split városában található, nagyon közel a tengerhez. Ennek köszönhetően edzések között vagy után van lehetőség egy kis fürdőzésre is. A terhelés igazán kemény a fiatalok számára, hiszen a teljes horvát válogatott mellett angol, cseh és koszovói judósok is részt vesznek a tréningeken.

A paksi csapattal utazott az olimpiai ötödik helyezett példakép Pupp Réka is, akinek a tábor kiváló lehetőség, hogy a pár hetes pihenő után újra formába lendüljön, hiszen tervei között szerepel a szeptember közepén tartandó Zágráb-i Grand Prix-n való indulás.

Természetesen a fiatalok számára is zsúfolt ősz ígérkezik, mivel reményeink szerint újraindul a versenyszezon.