Magaslati összetartás

2020.02.25, 12:03 Judo
A sok verseny és edzőtábor mellett, mindig jó egy kis környezetváltozás, hiszen az új ingerek fel tudnak tölteni bennünket, hogy az újabb célokat, feladatokat sikeresen teljesítsünk.

E célból utazott több mint harminc paksi judós és családtagjaik az ASE februári sítáborába, melynek a szlovákiai Kokava adott helyet.

A négy sínapból álló kirándulás kiváló csapatösszetartásnak bizonyult, hisz a fárasztó napi síelést követően esténként sok beszélgetésre és egyéb szabadidős programokra is jutott idő a finom vacsora után.

Az utolsó napi síverseny során gyorsaságból és szlalomozási készségből vizsgáztak jelesre a fiatal sportolók, aki zöme csak az idén húzott életében először síbakancsot a lábára.

Kellemesen elfáradva utazott haza a csapat, habár az azt követő ifi OB-n csak a serdülőkorú Jakab Barna hetedik helyének örülhettünk. Barnán kívül nem tudott maradandót alkotni a zömében fiatalokból álló paksi kontingens, mégis hasznos volt az OB-t megelőző hét.

Természetesen nem kérdés, hogy jövőre is bele kell illeszteni a felkészülésbe ezt a kellemes kikapcsolódásnak és egyben magaslati edzőtábornak is beillő programot.