Magaslati összetartás

2020.02.25, 12:03 Judo
A sok verseny és edzőtábor mellett, mindig jó egy kis környezetváltozás, hiszen az új ingerek fel tudnak tölteni bennünket, hogy az újabb célokat, feladatokat sikeresen teljesítsünk.

E célból utazott több mint harminc paksi judós és családtagjaik az ASE februári sítáborába, melynek a szlovákiai Kokava adott helyet.

A négy sínapból álló kirándulás kiváló csapatösszetartásnak bizonyult, hisz a fárasztó napi síelést követően esténként sok beszélgetésre és egyéb szabadidős programokra is jutott idő a finom vacsora után.

Az utolsó napi síverseny során gyorsaságból és szlalomozási készségből vizsgáztak jelesre a fiatal sportolók, aki zöme csak az idén húzott életében először síbakancsot a lábára.

Kellemesen elfáradva utazott haza a csapat, habár az azt követő ifi OB-n csak a serdülőkorú Jakab Barna hetedik helyének örülhettünk. Barnán kívül nem tudott maradandót alkotni a zömében fiatalokból álló paksi kontingens, mégis hasznos volt az OB-t megelőző hét.

Természetesen nem kérdés, hogy jövőre is bele kell illeszteni a felkészülésbe ezt a kellemes kikapcsolódásnak és egyben magaslati edzőtábornak is beillő programot.


ADÓ 1%bezár

Támogassa adója 1 százalékával az Atomerőmű Sportegyesület fiataljait!

Atomerőmű Sportegyesület
Atomerőmű Sportegyesület Paks
Adószám: 19952259-2-17

Szakosztályaink által létrehozott alapítványok:

Atomerőmű Sportegyesület Kajak-kenu Szakosztály
Sporttal a Jövőért Alapítvány
Adószám: 18850831-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Judo Szakosztály
Gyermek- és Diák Judoért Alapítvány
Adószám: 18860926-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Női kosárlabda
Paksi Kosársuli Alapítvány
Adószám: 18858949-1-17

ADÓ
1%