Családi nap Sötétvölgyben

2019.09.30, 07:46 Judo
Kiváló csapatösszetartást sikerült megszervezniük hétvégén az ASE judósainak, hiszen közel 70 fő vett részt a Sötétvölgyben tartott kirándulással és egy finom ebéddel egybekötött családi napon.

A résztvevők zöme 50 fős nagy busszal, de sok család egyénileg utazva közelítette meg a Sötétvölgyi Gyermektábort, ahol rövid bemelegítést követően útnak indult a csapat, hogy néhány órás sétával helyet biztosítson a Harsányi apuka és segítői által készített fenséges vaddisznó pörkölt számára.

A túra során gyönyörű dimbes-dombos tájakon jártak a szülők, az edzők és a gyermekek és kipirosodott arccal, enyhén megizzadva és megéhezve tudtak hozzálátni a jól megérdemelt fenséges ebédnek.

A napfényes délután során jutott idő tartalmas beszélgetésekre, fotózásra és a nap végén még mintegy levezetésnek egy gyermek vs felnőtt focimeccsre is. Kovács Antal ASE elnök gyermekeivel szintén részt vett a tartalmas programon, és elégedetten hangsúlyozta, hogy nagyon jól érezte magát és a jövőben is fontosnak tartja, hogy az ASE judo szakosztály őrizze meg jó kapcsolatát a szülőkkel és a gyerekekkel, és ennek megerősítésére az ehhez hasonló események kiváló lehetőségek.

Mindenki kellemesen elpilledve, szép élményekkel szállt fel a buszra. Reméljük, hamarosan ismét sikerül összehozni egy remek csapatösszetartást!