Világbajnokság 2005. - fogadás Pakson

2005.09.10, 00:00 Judo
Világbajnokság 2005, KairóFogadás PaksonMolnár Gyula fotóiFogadás Pakson Paks Város Önkormányzata, a Paksi Atomerőmű Rt. és az Atomerőmű SE közös fogadást rendezett Braun Ákos világbajnok judos tiszteletére hazaérkezése alkalmából. Magyarország - és Paks - második judo-világbajnokával haza térő buszt büszke emberek várták Paks Város Polgármesteri Hivatala előtt.Elsőként a család üdvözölte a hazatérő bajnokot, majd átragadta a tömeg és a gratulációk áradata.A hivatalos ünnepélyes fogadás csak ezután vehette kezdetét.A Himnusz után egy szavalat hangzott el, majd Hajdú János polgármester mondott köszöntőt.Hajdú János polgármester (fent) beszéde utánKovács József, a PA Rt. vezérigazgatója (lent) is köszöntötte a haza-térőket és az összegyűlteket. Hangyási László mesteredző egy samurai-kardot vehetett át, mellyel jelképesen további harcba invitálta őt a város az élsport frontjára.A város vezetősége nem feledkezett meg a többi, szép eredményeket elért sportolójáról sem, ezalkalommal is köszöntötték a kajak-kenu szakosztály világversenyeken érmeket szerző sportolóit, Kozmann Györgyöt és Boros Gergelyt (fent).Ákos szüleit is köszöntötték. Lent Ákos édesapjával és édesanyjával.A műsor hangulatát Pecze István muzsikája tette még érdekesebbé.Sorban a következő köszöntőt az Atomerőmű SE képviseletében Juhász Sándortól hallhattuk, majd az ország - és a város első olimpiai- és világbajnok judosa, Ákos régi cimborája, Kovács Antal mesélt a bajnokról, köszöntötte a jelenlevőket és bíztatta a fiatalokat, hogy sportoljanak.Ezután Laci-bácsit, majd Ákost is megszólaltatták - az ünnepség Ákos szavait követő tüzijátékkal zárult.A tüzijáték alatt és után ismét a gratulációkon és az ismerősökön volt a sor.

Világbajnokság 2005, Kairó
Fogadás Pakson


Molnár Gyula fotói
Fogadás Pakson
Paks Város Önkormányzata, a Paksi Atomerőmű Rt. és az Atomerőmű SE közös fogadást rendezett Braun Ákos világbajnok judos tiszteletére hazaérkezése alkalmából.
Magyarország - és Paks - második judo-világbajnokával haza térő buszt büszke emberek várták Paks Város Polgármesteri Hivatala előtt.
Elsőként a család üdvözölte a hazatérő bajnokot, majd átragadta a tömeg és a gratulációk áradata.
A hivatalos ünnepélyes fogadás csak ezután vehette kezdetét.
A Himnusz után egy szavalat hangzott el, majd Hajdú János polgármester mondott köszöntőt.

Hajdú János polgármester (fent) beszéde után
Kovács József, a PA Rt. vezérigazgatója (lent) is köszöntötte a haza-térőket és az összegyűlteket. Hangyási László mesteredző egy samurai-kardot vehetett át, mellyel jelképesen további harcba invitálta őt a város az élsport frontjára.

A város vezetősége nem feledkezett meg a többi, szép eredményeket elért sportolójáról sem, ezalkalommal is köszöntötték a kajak-kenu szakosztály világversenyeken érmeket szerző sportolóit, Kozmann Györgyöt és Boros Gergelyt (fent).
Ákos szüleit is köszöntötték. Lent Ákos édesapjával és édesanyjával.

A műsor hangulatát Pecze István muzsikája tette még érdekesebbé.
Sorban a következő köszöntőt az Atomerőmű SE képviseletében Juhász Sándortól hallhattuk, majd az ország - és a város első olimpiai- és világbajnok judosa, Ákos régi cimborája, Kovács Antal mesélt a bajnokról, köszöntötte a jelenlevőket és bíztatta a fiatalokat, hogy sportoljanak.
Ezután Laci-bácsit, majd Ákost is megszólaltatták - az ünnepség Ákos szavait követő tüzijátékkal zárult.

A tüzijáték alatt és után ismét a gratulációkon és az ismerősökön volt a sor.



ADÓ 1%bezár

Támogassa adója 1 százalékával az Atomerőmű Sportegyesület fiataljait!

Atomerőmű Sportegyesület
Atomerőmű Sportegyesület Paks
Adószám: 19952259-2-17

Szakosztályaink által létrehozott alapítványok:

Atomerőmű Sportegyesület Kajak-kenu Szakosztály
Sporttal a Jövőért Alapítvány
Adószám: 18850831-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Judo Szakosztály
Gyermek- és Diák Judoért Alapítvány
Adószám: 18860926-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Női kosárlabda
Paksi Kosársuli Alapítvány
Adószám: 18858949-1-17

ADÓ
1%