Váltakozó cselgáncsos sikerek

2009.03.11, 06:39 Judo
Az ifik kevésbé, a juniorok remekül szerepeltek a hétvégénAz előzetesen jelzett két versenyző helyett öten utaztak a zágrábi A-kategórias ifjúsági cselgáncs versenyre. Hangyási László olcsó szálláslehetőséget tudott szerezni a horvát fővárosban, így úgy döntöttek az Atomerőmű SE edzői Őri Felícián és Kovács Botond mellett kipróbálhatja a nemzetközi "ízeket" Ádám Attila, Zsók Attila és Ömböli Renátó. Az öt fiú közül a +90 kilóban induló Ömböli érte el a legjobb helyezést, de ze is csak a hetedik helyre volt elég. Zsók a kilencedik, a többiek helyezetlenül zárták a versenyt. Jól harcoltak a fiúk, volt, hogy nüanszok döntöttek, de a végeredmény miatt el volt keseredve Kanczler István edző.Kanczler István, edző{mp3}090309_kancler_zagrab{/mp3}A juniorok a diákolimpián a horvátországi szereplés jóval felülmúlták. Három arany egy-egy ezüst- és bronz érmet hoztak az atomos dzsudokák. - mondta el Kanczler István utánpótlás edző.Forrás: Fortuna Rádió   

Az ifik kevésbé, a juniorok remekül szerepeltek a hétvégén

Az előzetesen jelzett két versenyző helyett öten utaztak a zágrábi A-kategórias ifjúsági cselgáncs versenyre. Hangyási László olcsó szálláslehetőséget tudott szerezni a horvát fővárosban, így úgy döntöttek az Atomerőmű SE edzői Őri Felícián és Kovács Botond mellett kipróbálhatja a nemzetközi "ízeket" Ádám Attila, Zsók Attila és Ömböli Renátó.

Az öt fiú közül a +90 kilóban induló Ömböli érte el a legjobb helyezést, de ze is csak a hetedik helyre volt elég. Zsók a kilencedik, a többiek helyezetlenül zárták a versenyt. Jól harcoltak a fiúk, volt, hogy nüanszok döntöttek, de a végeredmény miatt el volt keseredve Kanczler István edző.

Kanczler István, edző
{mp3}090309_kancler_zagrab{/mp3}

A juniorok a diákolimpián a horvátországi szereplés jóval felülmúlták. Három arany egy-egy ezüst- és bronz érmet hoztak az atomos dzsudokák. - mondta el Kanczler István utánpótlás edző.

Forrás: Fortuna Rádió

 

 

 


ADÓ 1%bezár

Támogassa adója 1 százalékával az Atomerőmű Sportegyesület fiataljait!

Atomerőmű Sportegyesület
Atomerőmű Sportegyesület Paks
Adószám: 19952259-2-17

Szakosztályaink által létrehozott alapítványok:

Atomerőmű Sportegyesület Kajak-kenu Szakosztály
Sporttal a Jövőért Alapítvány
Adószám: 18850831-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Judo Szakosztály
Gyermek- és Diák Judoért Alapítvány
Adószám: 18860926-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Női kosárlabda
Paksi Kosársuli Alapítvány
Adószám: 18858949-1-17

ADÓ
1%