Pupp Réka megállíthatatlan

2021.03.26, 18:15 Judo
Idén minden versenyen, ahol elindult Pupp Réka, éremért küzdhetett és most tovább tudta ezt fokozni. A Tbiliszi Grand Slamen 52 kilogrammos kiválóságunk ismét dobogóra állhatott.

Az első fordulóban magabiztosan jutott túl holland riválisán két szépen kivitelezett wazarival, majd következett a nyolc közé jutásért az erős fizikumú orosz Kuznetsova. Őt egy nagyon mozgalmas meccsen végül bokasöprés wazarival tudta legyőzni.

A brazil Pimenta a legjobb négy közé jutásért érkezett és a meccs vége előtt néhány másodperccel tudott megvillanni egy vazari értékű karfeltolás erejéig. A kiegyenlítésre szinte semmi esély nem volt, így Réka a vigaszágon folytatta a küzdelmeket. Nem is akárhogyan, hiszen az amerikai Delgado-t három perc kőkemény csata után gyönyörű bokasöpréssel dobta vazarira, majd folytatva az akciót, földharcban egy szemfüles fojtással lekopogtatta.

Réka zsinórban a harmadik World Tour versenyén küzdhetett éremért ezúttal a georgiai Levytska-Shukvani ellen. Ezen a napon ismét megállíthatatlan volt. Egy kisbelső horogból és belső combdobásból elért vazarikkal fejezte be a bronzmeccset. Szenzációs alakításának újabb Grand Slam bronzérem lett a jutalma. Köszönjük Réka!

 

 


ADÓ 1%bezár

Támogassa adója 1 százalékával az Atomerőmű Sportegyesület fiataljait!

Atomerőmű Sportegyesület
Atomerőmű Sportegyesület Paks
Adószám: 19952259-2-17

Szakosztályaink által létrehozott alapítványok:

Atomerőmű Sportegyesület Kajak-kenu Szakosztály
Sporttal a Jövőért Alapítvány
Adószám: 18850831-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Judo Szakosztály
Gyermek- és Diák Judoért Alapítvány
Adószám: 18860926-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Női kosárlabda
Paksi Kosársuli Alapítvány
Adószám: 18858949-1-17

ADÓ
1%