Mórhalmi sikerek példaképeinkkel

2018.01.29, 07:45 Judo
Hangyási László és Bor Barna is megtisztelte díszvendégként az évről évre egyre erősödő mórahalmi Molnár Franciska Emlékversenyt, amelyen a teljes dél-magyarországi régió judósai mellett az ország több klubjából és Szerbiából is érkeztek versenyzők.

A paksi diák korosztályú judósok közül többen jelezték, hogy sikeres alapozáson vannak túl, hisz Petrik Hanna, Krausz Kornél és Czibula Bernáth is megnyerték súlycsoportjuk küzdelmeit. Hanna és Bernát végig ipponokal hódították el a trófeát, Kornél pedig miután nagy harcban az elődöntőben legyőzte paksi klubtársát Száraz Zentét, heroikus küzdelemben dobott ippont a döntőben.

A három"aranyos" paksi mellett még három reménységünknek akasztottak bronzérmet a nyakába. Az előbb említett Száraz Zente mellett Jakab Barna és Petrik Richárd is szenzációsan küzdöttek és csak picin múlott, hogy nem végeztek előrébb. Kevés hiányzott az éremszerzéshez Német Gergőnek és Somkert Zoltánnak, hisz mindketten vezettek az éremért folyó meccseiken, de mint ahogy a judóban oly sokszor, a vége előtt fordult az eredmény, ezúttal nem a mi javunkra. Gergő és Zoli így ötödikek lettek. Aradi Zétény nem bírt a súlycsoport nagyágyúival, így ő végül helyezetlenül zárt.

Gratulálunk a versenyzőknek!

Verseny: Molnár Franciska Emlékverseny

Helyszín: Mórahalom

Időpont: 2018.01.27.

 

Paksi eredmények:

 

Diák C

III.hely Pertik Richárd 36 kg

Diák B

V.hely Somkert Zoltán 41 kg

I.hely Czibula Bernát 50 kg

Diák A

I.hely Petrik Hanna 32 kg

I.hely Krausz Kristóf 35 kg

III.hely Száraz Zente 35 kg

V.hely Németh Gergő 35 kg

III.hely Jakab Barna 38 kg

Edzők: Dobai László, Péri Balázs és Kanczler István