Koris évzáró

2020.01.01, 12:45 Judo
Az év utolsó előtti napján összegyűlt az ASE Judo Szakosztály apraja és nagyja, hogy először a paksi korcsolyapályán, majd az Atomfitt Center rendezvénytermében búcsúztassák az évet.

A szülők és hozzátartozók is meghívást kaptak az eseményre és mosolyogva, kipirosodott arccal nézték a jégen suhanó vagy csetlő-botló csemetéiket, de voltak olyan anyukák, apukák is, akik korit húztak és a gyerekeket megszégyenítő módon hasítottak a jégen. Nem maradhattak el a különböző formációs gyakorlatok és egyéb ügyességi feladatok sem és szerencsére senki nem törte össze magát, illetve lehetett használni a judo esések során megtanult jártasságot a jégre huppanások során.

A könnyed testmozgást követően kellemesen elfáradva folytatták a résztvevők az évzáró rendezvényt.

Kovács Antal rövid beszédében foglalta össze az évet, majd díjátadó következett Braun Ákos közreműködésével. A 2019-es korosztályos országos bajnokságokon sikeresen szereplő versenyzők és a fekete övet szerzett friss első danos mestereink kaptak jutalmat.

A szakosztály életében kiemelkedő fontossággal bír, hogy egy igazi közösség formálódjon. Arról is elhangzottak gondolatok, hogy minden egyes judósunk érték számunkra és előbb-utóbb a befektetett munka eredményre fog vezetni valamilyen formában mindazoknál, akik kitartóan edzenek.

A jó hangulatú összejövetel során finom házi készítésű sütemények és üdítők társaságában folytatódott az órákig tartó beszélgetés.

Reméljük a jövő évben tovább halad a szakosztály a megkezdett úton és sok családi rendezvénnyel fogjuk tudni tovább ápolni a jó kapcsolatot a szülőkkel.

Mindenkinek Boldog Új Esztendőt kíván az Atomerőmű SE. Judo Szakosztálya!


ADÓ 1%bezár

Támogassa adója 1 százalékával az Atomerőmű Sportegyesület fiataljait!

Atomerőmű Sportegyesület
Atomerőmű Sportegyesület Paks
Adószám: 19952259-2-17

Szakosztályaink által létrehozott alapítványok:

Atomerőmű Sportegyesület Kajak-kenu Szakosztály
Sporttal a Jövőért Alapítvány
Adószám: 18850831-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Judo Szakosztály
Gyermek- és Diák Judoért Alapítvány
Adószám: 18860926-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Női kosárlabda
Paksi Kosársuli Alapítvány
Adószám: 18858949-1-17

ADÓ
1%