Ketten döntőztek Szolnokon

2018.04.16, 07:14 Judo
Az idei szolnoki Bíber Pál Emlékverseny igazán erősre sikeredett, hisz a teljes dél-magyarországi élmezőny mellett nagyon sok más régióbeli egyesület is tiszteletét tette ezen az utánpótlás megmérettetésen. A rendezvény nemzetközi voltáról, a határainkon túlról érkező Kézdivásárhely-i csapat gondoskodott.

A paksiak közül ketten tudták elverekedni magukat a döntő ütközetig. Tóth Zsombor csapatunk legfiatalabbjainak egyike, magabiztos ipponokkal gyalogolt el a fináléig, ahol nála alacsonyabb ellenfele meglepte egy balra csípődobással, így ezüst lett a vége.

Petrik Hanna szerencsére folytatta az éremhalmozást Szolnokon is. Hódmezővásárhelyi riválisán az oda- és visszavágón is kemény csatát követően sikerült dobni egy-egy látványos technikát, sőt a zárómeccsen még le is szorította ellenfelét, ezzel megnyerve a Bíber Pál emlékversenyt.

A többi indulónk közül voltak, akik most próbálnak egy súlycsoportváltást követően beleszokni az erősebb mezőnybe, de akadt olyan is, aki 25 dekával esett át, így számukra ezúttal a tapasztalatszerzés maradt.

Gratulálunk érmeseinknek!

Edzők: Dobai László, Péri Balázs, Kanczler István

Verseny neve: Bíber Pál Emlékverseny

Verseny helye: Szolnok

Verseny ideje: 2018.04.14.

Paksi eredmények:

Diák C

II. hely Tóth Zsombor 39 kg

Diák A

I.hely Petrik Hanna 32 kg