Galántai érmek

2019.11.11, 07:24 Judo
Mindenféle színű éremből sikerült nem is egyet gyűjteniük a paksi fiataloknak testvérvárosunkban, Galántán megrendezett nemzetközi versenyen.

Külön örömteli volt számunkra, hogy minden judósunk nyert mérkőzést és a legifjabbaktól az idősebbekig mindenki kiváló formában versenyzett.

A kilenc éven aluliak korcsoportjában Farkas Levente ötödik-, míg Grosan Erik hetedik helyezésekkel mutatkoztak be. Egyel feljebb a 11 évesek között Anderkó Bence hengerelt és begyűjtött egy újabb aranyat gazdag éremkollekciójába, míg a viszonylag alacsony versenyrutinnal rendelkező Molnár Ákos szerzett bravúrbronzot, valamint Pálszabó Levente ötödik lett. U13-ban Tóth Zsombor csak a döntőben talált legyőzőre, mindaddig nagyon pontos és látványos akciókkal menetelt. Ugyanitt Petrik Richárd hetedik lett.

A tizenötévesek kategóriájában Tóth Barna idei sokadik nemzetközi aranyát szerezte, habár a döntőben megizzasztották, de második vazarija meghozta számára a sikert. Egy súlycsoporttal feljebb Harsányi Mártonnak sikerült egy értékes bronzérmet nyernie.

Gratulálunk judósainknak!

Edzők: Péri Balázs, Hangyási László, Braun Ákos, Bor Barna

 

Verseny neve: Galanta Judo Cup

Verseny helye: Galánta, Szlovákia

Verseny ideje: 2019. november 9.

Paksiak eredményei

U9

V. hely Farkas Levente -30kg

VII. hely Grosan Erik -30 kg

U11

I.hely Anderkó Bence -46 kg

III. hely Molnár Ákos -27 kg

V. hely Pálszabó Levente -38 kg

U13

II. hely Tóth Zsombor -42 kg

VII. hely Perik Richárd -42 kg

U15

I.hely Tóth Barna -50 kg

III. hely Harsányi Márton -55 kg