Bronzérmes lett Bor Barna Moszkvában

2009.06.03, 07:15 Judo
A hétvégén rendezték a moszkvai Grand Slam-viadalt a cselgáncsozóknál.  A Világkupa sorozat oroszországi állomásán Bor Barna (+100 kg) és Csoknyai László (81 kg) is képviselte a paksi színeket. Mindkét paksi versenyző vasárnap lépett tatamira. Előbb a 81 kg-ban induló Csoknyain volt a sor, aki az első összecsapását megnyerte a litván Ovcinnikovs ellen, egy yukóval volt jobb Laci, ám a második fordulóban nem bírt Fehérorosz ellenfelével helyezetlenül zárta a versenyt.A +100 kg-sok versenyében Bor Barna az ukrán Bondarenkon lépett túl az első összecsapásán, majd ipponnal búcsúztatta az üzbég Tangrievet. 2:42 perc kellet a paksi órias győzelméhez, a harmadik fordulóban egy másodperccel kevesebb az orosz Mikhaylinnak, hogy elüsse a döntőbe kerüléstől Barnát. Egy ippon lett a veszte a nehézsúlyú atomos versenyzőnek. Bor a harmadik helyen fejezte be az oroszországi versenyt.  Forrás: Fortuna Rádió   

A hétvégén rendezték a moszkvai Grand Slam-viadalt a cselgáncsozóknál.  A Világkupa sorozat oroszországi állomásán Bor Barna (+100 kg) és Csoknyai László (81 kg) is képviselte a paksi színeket. Mindkét paksi versenyző vasárnap lépett tatamira.

Előbb a 81 kg-ban induló Csoknyain volt a sor, aki az első összecsapását megnyerte a litván Ovcinnikovs ellen, egy yukóval volt jobb Laci, ám a második fordulóban nem bírt Fehérorosz ellenfelével helyezetlenül zárta a versenyt.

A +100 kg-sok versenyében Bor Barna az ukrán Bondarenkon lépett túl az első összecsapásán, majd ipponnal búcsúztatta az üzbég Tangrievet. 2:42 perc kellet a paksi órias győzelméhez, a harmadik fordulóban egy másodperccel kevesebb az orosz Mikhaylinnak, hogy elüsse a döntőbe kerüléstől Barnát. Egy ippon lett a veszte a nehézsúlyú atomos versenyzőnek. Bor a harmadik helyen fejezte be az oroszországi versenyt. 

Forrás: Fortuna Rádió

 

 


 


ADÓ 1%bezár

Támogassa adója 1 százalékával az Atomerőmű Sportegyesület fiataljait!

Atomerőmű Sportegyesület
Atomerőmű Sportegyesület Paks
Adószám: 19952259-2-17

Szakosztályaink által létrehozott alapítványok:

Atomerőmű Sportegyesület Kajak-kenu Szakosztály
Sporttal a Jövőért Alapítvány
Adószám: 18850831-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Judo Szakosztály
Gyermek- és Diák Judoért Alapítvány
Adószám: 18860926-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Női kosárlabda
Paksi Kosársuli Alapítvány
Adószám: 18858949-1-17

ADÓ
1%