Az alapoktól a Dan vizsgáig

2019.12.11, 09:36 Judo
Az ez évi Mikulás kupát a szokásokhoz híven, a jól megszokott helyszínen, a Bezerédj Általános Iskola tornacsarnokában rendezte meg az Atomerőmű SE Judo Szakosztálya.

Az idei rendezvény nagyon különleges volt, hiszen nemcsak látványos küzdelmeket láthattak a nézők, hanem a judo teljes spektrumát, az alapoktól egészen mesterfokig sikerült bemutatni.

Először a legkisebb csoportok mutathatták be frissen szerzett tudásukat, a judo alap mozgásait egyénileg és párosával. Ezt követően egy vidám hangulatú családi edzésen mérték össze tudásukat a szülők és gyerekeik. A haladó, versenyző csoport látványos bemutatóját követően vette kezdetét egy parázs csapattalálkozó, ahol a Hód Judo SE és a paksi fiatalok által alkotott vegyes csapatok küzdöttek egymással. Az eredményhirdetést megelőzte egy professzionális Dan vizsga bemutató Dobai-Krecht Dominik és Liptai László prezentálásában. Természetesen a télapó is megtisztelte a rendezvényt jelenlétével, és minden résztvevőt megajándékozott.

A csapattalálkozó eredményhirdetését és a csoportképet követően zárult a jó hangulatú rendezvény, amelyről mindenki elégedetten távozott.

 


ADÓ 1%bezár

Támogassa adója 1 százalékával az Atomerőmű Sportegyesület fiataljait!

Atomerőmű Sportegyesület
Atomerőmű Sportegyesület Paks
Adószám: 19952259-2-17

Szakosztályaink által létrehozott alapítványok:

Atomerőmű Sportegyesület Kajak-kenu Szakosztály
Sporttal a Jövőért Alapítvány
Adószám: 18850831-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Judo Szakosztály
Gyermek- és Diák Judoért Alapítvány
Adószám: 18860926-1-17

Atomerőmű Sportegyesület Női kosárlabda
Paksi Kosársuli Alapítvány
Adószám: 18858949-1-17

ADÓ
1%